Route naar Atelier ’t Pakhuys

 

Schermafbeelding 2016-08-03 om 17.52.36
Route naar Atelier ’t Pakhuys, 7201 JE , Berkelkade 15a  te Zutphen

Als u met de trein reist en uit het station komt, steekt u schuin naar rechts het stationsplein over, laat het Griekse restaurant Mykonos links liggen en loopt de Berkelpoortstraat in tot u voor de Berkel staat. Sla rechtsaf. Daarna volgt u gewoon de loop van de rivier. Hij maakt een scherpe bocht naar links en u loopt de Berkelkade op. U loopt rechtdoor en steekt de Marspoortstraat over tot u aan uw rechterhand Atelier ’t Pakhuys ziet.

Als u met uw auto over de oude IJsselbrug komt, heeft u verschillende mogelijkheden:

  • Of u slaat bij de stoplichten na de brug linksaf en u parkeert uw auto na de Marstunnel rechtsaf in de parkeergarage. Vervolgens loopt u de hierboven aangegeven route via het station. U kunt ook terug lopen door de Marstunnel en over de IJsselkade. Linksaf de Marspoortstraat in en direct weer rechtsaf de Berkelkade op tot u aan uw rechterhand Atelier ’t Pakhuys ziet.
  • Of u rijdt bij de stoplichten na de brug rechtdoor en u parkeert uw auto rondom het station. Dit kan op de Molengracht, Rozengracht, Looijerstraat of de Berkelpoortstraat. U loopt daarna langs de Berkel richting de Berkelkade op tot u aan uw rechterhand Atelier ’t Pakhuys ziet. 
  • In het centrum van Zutphen is het overal betaald parkeren of alleen voor vergunninghouders. De Berkelkade is alleen voor vergunninghouders. Op de Houtwal achter het politiebureau kunt u de hele dag parkeren voor ruim 2 euro. Van daaruit is het ongeveer 10/15 minuten lopen naar Atelier ’t Pakhuys.