Route naar Atelier ’t Pakhuys

Schermafbeelding 2016-08-03 om 17.52.36

Als u met de trein komt en uit het station komt, steekt u schuin naar rechts het stationsplein over, laat het Griekse restaurant Mykonos links liggen en loopt de Berkelpoortstraat in tot u voor de Berkel staat. Slaat rechtsaf. Daarna volgt u gewoon de loop van de rivier. Hij maakt een scherpe bocht naar links en u loopt de Berkelkade op. U loopt rechtdoor en steekt de Marspoortstraat over tot u aan uw rechterhand Atelier ’t Pakhuys ziet.

Als u met uw auto over de oude IJsselbrug komt, heeft u twee mogelijkheden:

  • Of u slaat bij de stoplichten na de brug linksaf en u parkeert uw auto na de Marstunnel linksaf bij het Koelhuis. Vervolgens loopt u de hierboven aangegeven route door de Marstunnel en over de IJsselkade. Linksaf de Marspoortstraat in en direct weer rechtsaf de Berkelkade op tot u aan uw rechterhand Atelier ’t Pakhuys ziet.
  • Of u slaat bij de stoplichten na de brug rechtsaf en u parkeert uw auto op de IJsselkade. U loopt de Marspoortstraat in en slaat direct rechtsaf de Berkelkade op tot u aan uw rechterhand Atelier ’t Pakhuys ziet.

Schermafbeelding 2016-07-05 om 21.53.13Schermafbeelding 2016-07-05 om 16.57.37