Yoga challenge voor transformatie in het ritme van de maan

Datum/Tijd
Date(s) - 03/11/2021 - 24/11/2021
20:00 - 21:30

Categorieën


Begeleid door Mirjam, Atelier ’t Pakhuys in Zutphen

Yoga transformatie challenge in het ritme van de maan op woensdag 3, 10, 17 en 24 november van 20 – 21.30 uur, en 11 dagen van oefeningen, meditaties en rituelen om thuis te doen.

Als je toe bent aan transformatie, aan het loslaten van oude patronen in je leven, dan is deze periode van de nieuwe maan van 4 november tot de volle maan van 19 november bij uitstek een goed moment. Yoga, meditatie en rituelen kunnen daarbij heel goed ondersteunen. De nieuwe maan op 4 november staat in het astrologische teken schorpioen. De volle maan van 19 november staat in het teken van stier en staat voor standvastigheid en gronding. De energie rondom de nieuwe maan van 4 november en de volle maan van 19 november belooft heel krachtig te worden en staat voor transformatie: transformatie op bijvoorbeeld het gebied van werk, familie en relaties. Bij nieuwe maan staat de maan tussen de aarde en de zon in en kun je de maan niet zien. Nieuwe maan staat dan ook voor een nieuw begin. Daarom is de tijd van nieuwe maan een heel goed moment om jouw dromen en wensen te formuleren, je intenties te zetten. Deze kun je vervolgens in de periode van de wassende maan, waarin de maan langzaam voller wordt, uit laten komen, laten groeien en manifesteren.

Patronen in je leven, in je relaties, je werk, geven je een bedding en de veiligheid om in te kunnen stromen. Maar sommige patronen die dienend voor je waren in het verleden kunnen gaan knellen, gaan je beperken je in het volgen van je eigen stroom. Welke patronen zie je in je leven die je niet meer dienen? Welke aspecten in je leven zijn toe aan transformatie? Welke deuren kun je sluiten in het vertrouwen dat er daarna ruimte komt en nieuwe deuren zich openen?

Om de energie van deze nieuwe maan goed te kunnen benutten organiseert kundalini yoga Zutphen een yoga challenge met oefeningen, rituelen en meditaties die je thuis kunt doen, ondersteund door 4 ondersteunende bijeenkomsten met krachtige yogaoefeningen, meditaties en ruimte voor uitwisseling van ervaringen. De bijeenkomsten zijn op

Woensdag 3 november: vooravond van nieuwe maan: formuleren van je intentie

Woensdag 10 november: wassende maan: laten groeien van je wensen en dromen

Woensdag 17 november: vooravond van volle maan: manifestatie van je ware zelf

Woensdag 24 november: afnemende maan: integreren van het transformatieproces

Van 20 tot 22 uur in Atelier ’t Pakhuys, Berkelkade 15a in Zutphen

De vier bijeenkomsten bereiden je voor en geven bedding aan een yoga transformatie challenge die je thuis doet: elke dag een korte yogaoefening, meditatie en ritueel om je proces te ondersteunen, in de periode van nieuwe maan op 4 november tot en met volle maan op 19 november.

Kosten: 50 euro – vier lessen, elf dagen gezamenlijke self-practise en werkboek.

Aanmelden via mirjam@kundaliniyogazutphen.nl