De taal van het lichaam (lezing Arianne Wopereis)

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2018
20:00 - 22:00

Categorieën


Ons lichaam heeft ons veel te vertellen: of we goed voor onszelf zorgen, hoe het zit met de balans tussen spanning en ontspanning, of we voldoende liefhebben en gevoelens kunnen toelaten, lachen en huilen, of we krachtig en kwetsbaar durven zijn, wanneer we open zijn of ons juist afsluiten… et cetera.

Zodra we aan onszelf voorbijgaan, iets forceren, verdringen of negeren, dan geeft het lichaam dit haarfijn aan. De vraag is of we naar deze signalen willen luisteren, of dat we ons hoofd en de controle laten regeren.

Wie ervoor kiest te luisteren, zal zien dat het lichaam een spiegel is van je verlangens en weerstanden en een bron van wijsheid; de tempel van je ziel.

Iedereen verlangt ernaar om open in het leven te staan en expressie te kunnen geven aan wat in je leeft. Door werkelijk contact te maken (en te houden) met je lichaam, kun je een krachtiger, vrijer en levendiger mens worden.

Een lezing over de diepe wijsheid van het lichaam en de taal die het spreekt. Ook voor mensen die lichaamsgericht willen werken.

Praktische informatie

Spreker

Arianne Wopereis Bruijn

Data & locatie

dinsdag 2 oktober

Atelier ’t Pakhuys, Berkelkade 15-A, Zutphen

aanvang 20:00 uur

Kosten

€ 12,50 (incl. koffie/thee in de pauze)

Aanmelden

https://itip.nl/activiteiten/de-taal-van-het-lichaam/